Natuurlijk bestaat onze kampeeruitrusting niet enkel uit een tent, een bbq en stoelen, maar ze zijn wel essentieel voor al onze kampeeravonturen.

  • Onze Bardani Waikiki Beach kochten we bij Bax Totaalrecreatie Bergeijk. Deze tent is gemaakt van ademend katoen ripstop en is voorzien van een royale luifel. Deze luifel heeft handige oprolbare zij-ingangen en een inritsbare horrengaaswand. De tent is voorzien van aluminium boogstokken en een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. We zijn blij met de vele lichtinval en goede ventilatiemogelijkheden. Om ons ‘woongenot’ in het voorste deel van de tent te vergroten, maakte De Wit Schijndel een op maat gemaakte dichte inritsbare voorwand.
  • Onze Cadac Safari Chef LP werkt met een gasslang en een drukregelaar. Door de vele kookmogelijkheden (pandrager, BBQ rooster, bakplaat en pan/deksel) bak je de heerlijkste broodjes af en bereid je de lekkerste maaltijden. Deze compacte gasbarbecue heeft een handige draagtas en is met z’n 3,6 kg een lichtgewicht. Intussen is onze Cadac-collectie uitgebreid met de pizzasteen.
  • Onze Helinox Sunset Chair is een comfortabele, lichtgewicht (1470 gr) kampeerstoel met een klein ‘pakvolume’
  • De routiq.nl-app brengt de Miepen via knooppunten naar de meest mooie plekjes van Nederland. Zet je eigen wandel- of fietsroute uit, of kies er eentje die door anderen is geüpload. De Miepen hebben de betaalde app: zo zien we, maar vooral horen we ook welke kant we op moeten. Heel relaxt.
  • Voor de regendagen en de avonden: leuke gezelschapsspellen (bord- en kaartspellen, zoals Sequence, Uno, Regenwormen, Quatro, Doodle Dice, Phase10 en Skip-Bo).
  • Travel mug hermobeker TEFAL: houdt alle drankjes (koffie/thee) superheet en avondvullend warm.
  • En een heerlijk roseetje of biertje op een zomervond mag natuurlijk niet ontbreken.