Link: Mini-camping Inrana

Na de laatste kampeervakantie in Megen bezochten we een aantal winkels, talloze reviews op websites gelezen, filmpjes gekeken en zelfs de vakantiebeurs in Utrecht bezocht om de perfecte tent te vinden. Uiteindelijk vonden we op 27 oktober 2018 tegen de Bardani Waikiki Beach, bij Bax Totaalrecreatie Bergeijk. Hij stal meteen ons beider hart.

Het wachten tot het kampeerseizoen begon, duurde lang. Heel erg lang. Te lang. Eindelijk konden we op 18 april voor het eerst onze nieuwe tent opzetten. Aangekomen bij Inrana bleek deze mini-camping net overgenomen te zijn door de nieuwe eigenaren: wij waren hun allereerste gasten en kregen een extra warm welkom!

We hadden prachtig weer en genoten dan ook volop van onze gloednieuwe tent. En de beslissing om meteen voor juni op deze camp;ing opnieuw te boeken was snel genomen.


Pluspunten

  • Aardige eigenaren
  • Mooi verzorgd kampeerterrein
  • Privé sanitair

Mieppunten

  • Afwassen in privé-sanitair
  • Privé-sanitair aan de krappe kant

Bezoeken waard