Link: Mini-camping Inrana

Deze keer hadden we minder geluk met het weer. Flinke wind en fikse onweersbuien. De eigenaren waren zo aardig om ons in hun huis uit te nodigen, zodat we veilig zaten. Maar zulke gastvrijheid kun je natuurlijk niet iedere avond verwachten, toch? Dus schuilden we ook in de auto en keken we naar het onweer.

Eén Miep sliep ’s nachts niet zo best, want: bleef de tent wel staan met zulke windvlagen? Ja, dus!

De dag van vertrek waaide het zo hard, dat we moesten wachten tot de avond, totdat de wind weer wat ging liggen. Zo ontdekten we de ‘late uitcheck’, want de campingeigenaren vonden het gelukkig geen enkel probleem dat we later op de dag pas vertrokken. Onze campingburen hielpen ons met het ‘bedwingen’ van de tent en zo lukte het ons om de tent af te breken.

Ook deze ervaring neemt niemand ons meer af!

Windje…
Onweersbuitje…

Voor plus-/mieppunten en bezoeken waard zie blog 18 april 2019