Link: Petit013

Het tweede kampeeravontuur dit jaar en wederom in Noord-Brabant. Heerlijke en betaalbare kampeermiepencampings (met privé-sanitair) hebben ze in deze provincie!

‘Mogen we iets eerder komen vanwege de verwachtte regen in de middag?’ Dat kon, gelukkig, dachten we… Aangekomen plenstte het alsnog keihard. Even wachten op het terras van de net geplaatste Safaritenten en op ‘het juiste moment’ de karkas opgezet van de tent. Het lijkt erop als we dit snel moeten doen, dat de tent beter staat? Of maken we ons dat zelf wijs? En dan zien we dat we weer buurtjes hebben: de paarden van de naastgelegen manage. Hebben we toch nog beestjes bij ons, nu we kampeerhondje Belle hebben thuis gelaten.

Shoppen, waar dan ook, is een beetje ‘niks’ in Coronatijd. Tilburg ligt er verlaten bij en de winkels zijn niet echt druk bezocht. Ergens lekker lunchen is ook al zo’n gedoe om dat elke dag te doen; dus eten we vaak iets ‘op de hand’ of in de tent. Maar wat ga je doen als er ook nog veel regen wordt voorspeld? Eerst rustig wakker worden, uitgebreid ontbijten, shoppen/supermarkten, wandelen in de buurt, geocachen in de achtertuin, online shoppen en natuurlijk ons favoriete ‘hangmomenten’ op de camping met veel spellen in de koffers, jureren bij het Songfestival in Rotterdam… al doe je nog niet zoveel, de dagen vliegen voorbij op een camping!

En voor je het weet moet je alweer opbreken mét veel geduld, want de regenbuien bleven maar komen….

Pluspunten:

  • De plek is ruim, mooi grasveldje en voorzien van electriciteit.
  • Vanuit elke plek van de camping is het privé-sanitairgebouw snel te bereiken.

Mieppunten:

  • Privé-sanitair liever vanaf het eerste moment.

Te bezoek waard: